Élvonalbeli kockázatkezelés
Kérdése van? office@erstealkusz.huHÍREK
Utolsó módosítás: 2016.01.27
Ne maradjon le!
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a legfrissebb hírekről, változásokról mindenki másnál előbb!
Új igazgatósági tag az Union Biztosító élén
2016. January 27. 13:08
Január elsejétől az UNION Biztosító igazgatósági tagja Almássy Gabriella, aki a testületben a nem-életbiztosítási üzletág területeit, azaz a gépjármű- és vagyonbiztosítási szakterületeket irányítja majd és közel két évtizedes biztosításszakmai tapasztalattal rendelkezik. 
Almássy Gabriella előző munkahelyén vezető aktuáriusként tevékenykedett, illetve kockázatkezelési vezető, majd a nem-életbiztostási termékmenedzsment és kockázatvállalás vezetője volt, korábban  aktuáriusi munkakörben dolgozott.
A szakember 1991-1994 között az ELTÉ-n programozó matematikusnak, majd 1999-2003 között a Budapesti Corvinus Egyetemen aktuáriusnak tanult. 2003-2005 között a Budapest Business School-on EU szakértői képesítést, majd 2009-2010 között a cambridgei Ruskin egyetemen MA fokozatot szerzett.
Almássy Gabriellában egy olyan új vezetőt köszönthetünk az UNION Biztosítónál, aki szaktudását és rátermettségét immár hosszú évek óta vezetői pozíciókban bizonyította. Meggyőződésem, hogy tevékenysége komolyan hozzájárul majd  társaságunk jövőbeli sikereihez” – jelentette ki Lehel Gábor, az UNION Biztosító elnök-vezérigazgatója.
A változás nyomán az UNION Biztosító négyfős igazgatóságának tagjai és igazgatósági hatáskörei 2016. január elsejétől a következők:
Lehel Gábor elnök-vezérigazgató
Almássy Gabriella nem-életbiztosítási üzletág
Raveczky Zsolt értékesítés
Michael Waiss életbiztosítási üzletág
 


További híreink:
A biztosítási felügyeletek is vizsgálják a kiberkockázatokat
Az európai biztosítási felügyeletek is kiemelt figyelmet szentelnek a kiberkockázatoknak, illetve azok esetleges hatásának a biztosítási piac fizetőképességére – állítja az európai kockázatkezelőket tömörítő szövetség.
Óriási tévedésben élnek a fiatalok, öregkori mélyszegénység lehet a vége
Nem túl optimisták a fiatalok, ami a várható élettartamukat és a nyugdíjas életüket illeti. A 30 év alattiak szerint ugyanis a várható életkoruk (68,8 év) egybeesik a nyugdíj kezdetével, vagyis arra készülnek, hogy egyetlen napot sem töltenek nyugdíjban – derül ki az NN Biztosító reprezentatív kutatásából. Az Aegon felmérése azt mutatta, a lakosság nagy része még mindig az állami nyugdíjra épít, de nő azok száma, akik azt tervezik, hosszú távra tesznek félre a jövőben.
A magyar fizikai dolgozók alig egynegyede tesz félre idős korára

A fizikai munkakörben dolgozó magyarok alig egynegyede tesz félre rendszeresen a nyugdíjas éveire és több mint kilencven százalékuknak nincs nyugdíjterve – derül ki az Aegon legfrissebb nyugdíjkutatásából.

Tízből hat dolgozó számít arra, hogy valamilyen formában nyugdíjasként is dolgozik majd a megélhetése érdekében, többek között azért, mert az állami nyugdíj mértéke csökken. A fizikai dolgozók időskori megélhetésével kapcsolatban a kutatás számos kockázatot fogalmaz meg.


Ügyfélszolgálat & elérhetőségek
1082 Bp., Baross u. 1.
A nyitva tartásunk: H: 08:00 - 20:00
K, Sze, Cs, P: 08:00 - 16:00
+36 1 484 1700
Munkatársaink nyitvatartási időben várják hívását.
Kapcsolat

Minden jog fenntartva! ERSTE Biztosítási Alkusz Kft 2015