Élvonalbeli kockázatkezelés
Kérdése van? office@erstealkusz.huRólunk
Ismerje meg csapatunkat!
CSAPATUNKRÓL
A név kötelez.
Az Erste Alkusz egyfelől egy jól csengő márkanév, ami kötelez minket, hogy munkánkat a legmagasabb színvonalon végezzük.
Az ERSTE Alkusz e közben pedig egy olyan ideális méretű alkusz cég is, amelyik a piacon megtalálható legszélesebb ügyféligényekre is képes válaszokat adni. Nagy érték ez.
Olyan dinamikusan fejlődő, a piac szinte minden szegmensében megkerülhetetlen szakmai értéket képviselő vállalatot építünk, amelyikben a legjobban képzett szakemberek képviselik az ügyfeleink érdekeit a kockázataik kezelésében.
Hozzáadott értéket szeretnék termelni, nem csak olcsóbb biztosítási díjakat keresni. Azt szeretnénk, ha minket az ügyfeleink azért tartanának fontosnak, ami a mi igazi erősségünk: a tudásunk, tapasztalatunk és természetesen a vásárlóerőnk.
 
Munkatársaink
CSOPORTUNK
Alkusz munkatársaink egy-egy szakterület generalistái, akik a tendereket bonyolítják, a piaci információkat szállítják önöknek és tartják a kapcsolatot önökkel. Az önök kötvényeinek jó ismerőjeként bízhatnak bennük, hogy mindig a legjobb megoldásokat ajánlják majd. Forduljanak hozzájuk bizalommal károk esetén, tudásuk, tapasztalataik és kapcsolataik révén sokat segítenek majd a kárrendezési folyamatban is.

Ügyfélkezelésben dolgozó munkatársaink a mindennapokban nyújtanak önöknek segítséget a szerződések üzemeltetésében, tartják a kapcsolatot a biztosító társaságokkal, beszerzik az összes információt, amik a szerződések napi üzemeltetéséhez kellenek.
-fedezetigazolásokat szereznek be
-díjrendezettséget ellenőriznek
-zöldkártyákat adnak ki
-az önök biztosítási számláit ellenőrzik
-részt vesznek a kárrendezésben
hogy önöknek csak a saját munkájukra kelljen fogyelni,
Ügyfélszolgálat & elérhetőségek
1082 Bp., Baross u. 1.
A nyitva tartásunk: H: 08:00 - 20:00
K, Sze, Cs, P: 08:00 - 16:00
+36 1 484 1700
Munkatársaink nyitvatartási időben várják hívását.
Kapcsolat

Minden jog fenntartva! ERSTE Biztosítási Alkusz Kft 2015