Élvonalbeli kockázatkezelés
Kérdése van? office@erstealkusz.huFelelősségbiztosítások
Azonosítjuk, elemezzük a kockázatait!
Ajánlatot kérek!
Milyen eseményekre jelent megoldást a felelősségbiztosítás?


A mindennapi munkánk és magánéletünkben végzett tevékenységek során is előfordulhat, hogy másoknak akaratunkon kívül kárt okozunk. A felelősségbiztosítás olyan helyzetekben nyújt anyagi támogatást, amikor a biztosított a vele szerződéses jogviszonyban nem álló harmadik személynek, vagy a vele szerződéses kapcsolatban állóknak szerződésen kívül okoz kárt, amelyek megtérítéséért a magyar polgári jog szabályai szerint felelősséggel tartozik.
 

A következő felelősségbiztosítási módozatokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére:

* Szolgáltatói felelősség: Ebben az esetben azokat a károkat téríti meg a biztosító, melyeket a biztosított szerződéses partnereinek a szerződés teljesítése – szolgáltatás – körében hibás teljesítéssel okozott
* Munkáltatói felelősség: A biztosító anyagi segítséget nyújt - a szerződésben megállapított mértékben - azon kártérítési követelésekre, amelyeket a biztosítottal munkaviszonyban (szövetkezeti tagsági viszonyban) álló személyek munkabalesete miatt és címén a biztosítottal szemben támasztanak.

* Termék felelősség: A biztosító társaság fedezetet nyújt - a szerződésben megállapított mértékben - azon kártérítési követelésekre, amelyeket a biztosított által gyártott hibás termék által okozott személysérüléses károk és dologi károk miatt a biztosítottal szemben támasztanak.

* Környezetszennyezői: A gazdálkodás, termelés során előfordulhatnak olyan esetek, amikor a természeti és épített környezet elemei és tárgyai szenvednek kárt. Azok a hirtelen, előre nem látható környezetszennyezéssel járó, a normál üzemi módtól eltérő eseményre visszavezethető környezetkárosodások tartoznak a biztosítás hatálya alá, amelyekért a biztosított vállalkozás kártérítési felelősséggel tartozik.
* Szakmai felelősségbiztosítási fedezetekre is tudunk megoldást találni többek között:

Könyvelői,
Orvos szakmai,
Tervezői,
Logisztikai szolgáltatók,
Adótanácsadói-, TB-ügyintézői,
Mérnöki- és projekt lebonyolítói felelősség,
Vagyonvédelmi tervező-szerelő felelősség,
Szállodai felelősségbiztosítás,
Masszőr-, fitneszedző-, gyógytornász, és
Állatorvosi felelősségbiztosítások keretében.
 

Kérdése van? 
 
Forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik segítségével bizonyosan megtalálja az Ön cége és munkatársai számára legmegfelelőbb kockázatcsökkentő megoldást!
 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak. Részletes tájékoztatásért kérjük, forduljon kollégáinkhoz vagy olvassa el a szerződéskötéskor érvényes biztosítási feltételeket.

Segítünk önnek! Szakértő kockázatkezelés:
Ajánlatot kérek!

Ügyfélszolgálat & elérhetőségek
1082 Bp., Baross u. 1.
A nyitva tartásunk: H: 08:00 - 20:00
K, Sze, Cs, P: 08:00 - 16:00
+36 1 484 1700
Munkatársaink nyitvatartási időben várják hívását.
Kapcsolat

Minden jog fenntartva! ERSTE Biztosítási Alkusz Kft 2015