Élvonalbeli kockázatkezelés
Kérdése van? office@erstealkusz.huHitelbiztosítások
Azonosítjuk, elemezzük a kockázatait!
Ajánlatot kérek!
Hitelbiztosítások


Függetlenül attól, hogy vállalkozása külföldön, vagy belföldön végzi tevékenységét kiemelten fontos, hogy a szolgáltatás ellenértéke időben és maradéktalanul kifizetésre kerüljön a cég számára.
A követeléskezelési nehézségek egyre inkább előtérbe kerülnek mind a fejlődő, mind a fejlettebb országok esetén, ezek jelentősen lassíthatják, és veszélyeztetik a vállalkozás rendes működését, hiszen a vállalkozás értékesítésének biztosítása elengedhetetlen a hosszú távú fennmaradáshoz.
A hitelbiztosítás kifejezetten a vevői követelésekre lett kifejlesztve, hogy az Ön vállalkozása vevői nemfizetés vagy késedelmes fizetés esetén is problémamentesen tudjon tovább működni.
 

Kérdése van? 
 
Forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik segítségével bizonyosan megtalálja az Ön cége és munkatársai számára legmegfelelőbb kockázatcsökkentő megoldást!


A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak. Részletes tájékoztatásért kérjük, forduljon kollégáinkhoz vagy olvassa el a szerződéskötéskor érvényes biztosítási feltételeket.

Segítünk önnek! Szakértő kockázatkezelés:
Ajánlatot kérek!

Ügyfélszolgálat & elérhetőségek
1082 Bp., Baross u. 1.
A nyitva tartásunk: H: 08:00 - 20:00
K, Sze, Cs, P: 08:00 - 16:00
+36 1 484 1700
Munkatársaink nyitvatartási időben várják hívását.
Kapcsolat

Minden jog fenntartva! ERSTE Biztosítási Alkusz Kft 2015