Élvonalbeli kockázatkezelés
Kérdése van? office@erstealkusz.huMegtakarítási életbiztosítások
Azonosítjuk, elemezzük a kockázatait!
Ajánlatot kérek!

Napjainkban egyre többet hallani az öngondoskodás fontosságáról. De mit is jelent ez valójában? Tulajdonképpen azt, hogy előre gondoskodunk a jövőről, megtakarításokat képezünk, azokra a kiadásokra, melyek előre tervezhetők, illetve azokra, melyek váratlanul jelentkezhetnek. Tehát, a helyett, hogy hitelből, utólag finanszíroznánk terveinket, inkább előre gyűjtünk azokra saját tőkét.

Legyen szó akár arról a több millió forintról, amit egy gyermek felnevelése fordítunk, az esküvőre szánt sok százezer forintról, építkezésről vagy saját nyugdíjas éveink anyagi biztonságáról, egy tény állandó. Minél korábban kezdünk el félretenni, annál kisebb összeget kell havonta megspórolnunk.

Kezdje el már most jövője megalapozását az Önnek megfelelő életbiztosítás segítségével!
Megtakarítási életbiztosítások előnyei

  • megtakarítást képez a jövőre és baj esetére családja számára védőhálót hoz létre
  • több féle konstrukció közül választva Ön határozhatja meg, hogy milyen arányú életbiztosítási védelmet szeretne
  • a biztosítási konstrukciók között olyan különleges eszközalapok hozamából is részesedhet, melyekhez más esetben kisbefektetők nem férhetnek hozzáMegtakarítási biztosítások típusai


Vegyes típusú életbiztosítások
Ezeknél a biztosításoknál általában nagy szerepet kap az életbiztosítási védelem is a megtakarítások mellett. A megtakarítást és a család védelmet is nyújtja a kockázati védelem.
 

Befektetési egységekhez kötött életbiztosítások
Ezek elsősorban megtakarítási célú termékek, és csak kisebb mértékben tartalmaznak kockázati biztosítási védelmet. Az ügyfél maga dönti el, hogy a biztonságot részesíti előnyben ami kisebb hozamokkal járhat, vagy magasabb hozam reményében, a kockázatosabb alapokba helyezi el a díjait. 


Természetesen a fenti lehetőségeknek biztosítónként és a meghatározott célok szerint még számos válfaja létezik. Az Ön céljainak eléréséhez (pl.: gyermeke életkezdése, saját nyugdíj kiegészítése, egyéb célú megtakarítások) biztosan megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb terméket!
 

Kérdése van? 
 
Forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik segítségével bizonyosan megtalálja az Ön cége és munkatársai számára legmegfelelőbb kockázatcsökkentő megoldást!


A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak. Részletes tájékoztatásért kérjük, forduljon kollégáinkhoz vagy olvassa el a szerződéskötéskor érvényes biztosítási feltételeket.

 

Segítünk önnek! Szakértő kockázatkezelés:
Ajánlatot kérek!

Ügyfélszolgálat & elérhetőségek
1082 Bp., Baross u. 1.
A nyitva tartásunk: H: 08:00 - 20:00
K, Sze, Cs, P: 08:00 - 16:00
+36 1 484 1700
Munkatársaink nyitvatartási időben várják hívását.
Kapcsolat

Minden jog fenntartva! ERSTE Biztosítási Alkusz Kft 2015